dsc_0023.jpgÖrömmel tájékoztatunk minden kedves gyermeket és szüleiket,

hogy csodaszép „mesebeli” környezetben,

kétszintes labirintussal, biztonságos baba sarokkal,

fiús-, lányos játékokkal, kézügyesség fejlesztőkkel,

zsúrszobával, 260 nm2-en,

 megnyitotta kapuit Csepel első önálló játszóháza
, a


G Y E R M E K S Z I G E T   J Á T S Z Ó H Á Z

 

Szeretnénk, ha a Gyermeksziget Játszóház mindenki számára ismert, elérhető hely lenne, és szervesen épülne be a kerület és környéke életébe.

A játszóház több korcsoport számára is nyújt szabadidő-eltöltési lehetőséget. Egészen 6 hónapos kortól 12 éves korig. Beltéri minőségi játékokkal működünk hétfő kivételével minden nap. (Nyitvatartásunk: lásd "Nyitvatartás" menüpontban)

És, hogy mi várja a hozzánk ellátogatókat?

• Kétszintes labirintus, mászóvár, labirintus rendszerrel, egyenes és spirális csúszdákkal, labdatengerrel, búvócsővel .

• A 3 év alatti gyermekeket biztonságos, védett „BÉBI-sarok” kisházzal, csúszdával, labdakáddal,

• A nagyobb gyerekeket megannyi játék: jelmezek, kézügyesség fejlesztő játékok babák, kisautók, fakisvasút, barkácsasztal, játék kisállatok, és csocsóasztal.

A játszóházba látogatók egy igényesen kialakított, tiszta játszóházba érkeznek, ahol kabátjaikat, pulóvereiket, cipőiket és a babakocsikat az öltöző részen elhelyezhetik. Innen nyílnak a padlószőnyegezett higiénikusan tiszta játszószobák, valamint a laminált padlózott zsúrszoba-foglalkoztató szoba.

A mosdóhelyiségek is a gyermekek igényeit szolgálja. A gyermekek számára kisméretű gyermek WC került kialakításra. Az önálló használathoz ülő-szűkítő, valamint fellépő zsámoly is áll a gyermekek rendelkezésére, mindez a kézmosó csapoknál is természetesen. Itt helyeztük el a pelenkázó szekrényt is.

A játszóház igazi barátságos hely, ahol otthonosan és egy kicsit a mesék világában is érezhetik magukat a gyerekek. Valamennyi korosztálynak kedveskedni szeretnénk az itt lévő falfestés dekorációkkal. Itt a klasszikus mesefiguráktól (Hófehérke és a hét törpe, 101 kiskutya szülők, rút kiskacsából lett hattyú, Pinocció, Micimackóék) kezdve Bogyó és Babóca és kedves csapatán keresztül, visszaköszönnek a Verdák, a Szépség és a Szörnyeteg tárgy-szereplői, Tarzan és Csingiling is.

És, amíg a gyerekek játszanak, a szülőket egy kényelmes kávézósarok várja.

Mostantól nem probléma a szülinap,- névnapi,- vagy egyéb más zsúrok megrendezése sem, mert nálunk ez is megoldható, hiszen barátságos, családias zsúrszoba várja az ünnepeltet és barátait 20 főig, előzetes foglalás alapján.

A party idejét és hosszát a szülő dönti el, az időpont foglalást előzetesen kell megtenni. Az ármagában foglalja a a játszóház korlátlan használatát a zsúr időtartamában, feldíszített szobát, a terítéket, a szükséges számú meghívót, és az ünnepelt meglepetés ajándékot kap játszóházunktól!

Tortát, rágcsálnivalót és innivalót a szülő hozza.  

A zsúroknál - térítés ellenében – kérhetők kiegészítő szolgáltatások is, mint arcfestés, csillámfestés vagy rövid szervezett foglalkozások: a zsúr koordinálása, irányított foglalkozás (életkorhoz igazodó ügyességi, kvíz,  csapat, stb feladatokkal), zenei foglalkozás zenetanár vezetésével, Peppínó vagy Lulu bohóc aki foglalkoztatja a gyerekeket és lufikat hajtogat nekik.

 

dsc04883.jpg


 

maszoka.jpgKÉTSZINTES LABIRINTUS

  • labirintus rendszerrel,
  • egyenes és spirális csúszdákkal,
  • labdatengerrel,
  • búvócsővel
  • és sok más izgalmas dologgal ahol tehetik próbára ügyességüket a gyerekek, kedvükre csúszdázhatnak, bujkálhatnak...

  

   dsc04883.jpgBIZTONSÁGOS "BÉBI-SAROK" 

 

                          a 3 év alatti piciknek 

 

  • kisházzal
  • csúszdával
  • labdakáddal

 

 

 

ZSÚROK LEBONYOLÍTÁSA

 

Megrendezhető, lebonyolítható nálunk szülinapi,- névnapi zsúr is. 

 

Részletesebb információ a "Zsúr" főmenűpontban.